YOUTH LAB. is een Grieks merk van geavanceerde huidverzorgingsproducten met als doel het metabolisme van de huid te verbeteren voor een gezondere, jeugdige uitstraling. Elk product richt zich op een andere stofwisselingsfunctie en bevat actieve huideigen ingrediënten, speciaal ontworpen om de huid in balans te brengen en aan te spreken op zijn eigen herstel- en regeneratiefunctie.

 

Alle producten van dit merk zijn dermatologisch getest en geformuleerd zonder parabenen, chemische detergenten en zijn dierproefvrij.

Youth Lab werd reeds meermaals onderscheiden voor zijn excellente

productgamma 

Een gevarieerde reeks reinigingsmiddelen die onzuiverheden en make-up verwijderen zonder de natuurlijke vochtbalans van de huid te verstoren. Ze stimuleren de hydratatie en onthullen de natuurlijke uitstraling van de huid, terwijl ze de huid voorbereiden op de rest van de huidverzorgingsroutine. 

Deze hydraterende producten zorgen voor een diepgaande hydratatie en minimaliseren het verlies van transdermaal water, waardoor de huid haar elasticiteit en jeugdige uitstraling terugkrijgt. Bovendien bieden ze een krachtige bescherming tegen schade veroorzaakt door de omgeving in dewelke we leven.

De merk unieke "Reactivating Youth" producten herstellen de jeugdigheid van de huid door middel van geavanceerde formules die de natuurlijke biologische functies versterken en activeren. Door gebruik te maken van huideigen activa gaan we het huidmetabolisme permanent aanspreken en draaien we de klok voor onze huid letterlijk terug.

Gespecialiseerde lichaamsproducten die het silhouet opnieuw vormgeven en de elasticiteit en de teint van de huid herstellen, terwijl ze de microcirculatie stimuleren en de huidtint egaliseren. De unieke dry-oil uit ons gamma geeft de huid vervolgens een weelderige en natuurlijke glans. 

Ons gamma aan producten beschikt over een zeer uitgebreide keuze uit zonnebeschermingsproducten waarmee u veilig en gelijkmatig  kan bruinen, terwijl u uw huid beschermt tegen beschadiging door de zon, vrije radicalen en vroegtijdige veroudering. Of u nu op zoek bent naar zonnebrandcrème voor het gezicht of het lichaam, met YOUTH LAB vindt u de juiste optie. 

 
 

Bij YOUTH LAB. herschrijven we

de regels van de jeugdigheid

1.

In samenwerking met vooraanstaande Griekse wetenschappers hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar de huidbiologie en hebben we ontdekt dat de "sleutel" tot jeugdigheid neerkomt op één belangrijk mechanisme.

2.

En het is niemand minder dan... het huidmetabolisme, dat een belangrijke factor is in de geleidelijke vorming van een jonge en gezonde huid.

3.

Het enige wat we moesten doen was een manier vinden om het te activeren - en dat is precies wat we deden!

4.

We hebben de actieve bestanddelen geïdentificeerd en formules ontwikkeld die het mogelijk maken om diep in de huid door te dringen en de stofwisseling te doen ontwaken!

We houden onze huidverzorgingsdromen niet tegen.
We gebruiken de kracht van de wetenschap om uw

huidverzorgingsdromen te laten uitkomen.

 

Verkoopspunt worden met uw apotheek of beauty speciaalzaak?

Contacteer ons via één van de onderstaande kanalen

+32 15 621 225

  • White Facebook Icon
  • Instagram

onze sociale medio

© 2020 B Professional - We innovate your skin | Privacy