Komende evenementen

 • lun. 19 avr.
  Webinar
  19 avr. à 20:00
  Webinar
  Ken jij je weg in medical peelings, gebruik je ze al of ben je nog aan het ontdekken hoe je peelings best gebruikt om bepaalde huidproblemen op te lossen. Tijdens dit webinar vliegen de fruitzuren je om te oren en leer je deze krachtige tools gebruiken in jouw dagelijkse praktijk.
 • 20 avr. à 20:00
  webinar
  Structurele huidverbetering door het toepassen van micro-channeling hoe begin je eraan zonder dat alle cocktails door je praktijk walsen als een zootje ongeregeld. Wat kan, wat kan zeker niet maar vooral hoe maak je zelf de ideale combinatie om de huid in optima forma te krijgen.
 • 22 avr. à 19:00
  Webinar
  Heb je net die geweldige unboxing van jouw Celluma LED toestel achter de rug maar heb je toch nog wat vragen over hoe je hem nu precies optimaal gebruikt in je instituut, dan is deze starter class zeker iets voor jou !
 • 25 avr. à 10:00
  Webinar
  Recent lazen we nog dat meer dan 80% van de schoonheidsspecialisten zou opzien tegen een productverkoop. Verbazend als je weet dat net hier mooie marges kunnen gemaakt worden. Vandaar gaan we dat etiket van stress en niet durven weggooien met een stevige sales training vanuit de praktijk.

© 2021 B Professional - We innovate your skin | Privacy