Properties Thermal Water ST.png
LOGO DEFINITIVO FINAL TRAZADO (2).png

Al meer dan 45 jaar baseert Selvert Thermal zijn huidverbeterende producten op de weldaden van thermaal water uit de Zwitserse Alpen én de Pyreneeën in combinatie met het laatste high-end onderzoek op dermatologisch en cosmetisch vlak.

Het resultaat hiervan is een gamma aan huidverzorgende en verbeterende producten voor de beauty professional die op zoek is naar een krachtig merk voor de cabine met duidelijke protocollen en met een overzichtelijk aanbod van thuisverzorgingsproducten.

Het gamma van Selvert Thermal is opgebouwd rond 5 programma's waarvan wij bij B Professional SkinXperts het neusje van de zalm hebben geselecteerd maar trouw zijn gebleven aan onze kernwaarden. De productgamma's die wij in de eerste plaats op de markt brengen in België gaan dus uit van een sterk innovatief en wetenschappelijk karakter. Zo hebben we enerzijds gekozen voor de uitgesproken peelings en de krachtige Ligne de Régéneration Absolue maar anderzijds ook voor de veel gevraagde natuurlijke Harmony lijn waarbij we inspelen op de terugkerende vraag omtrent de meest duurzame en eco-friendly dermocosmetica.

Heb je vragen rond dit merk voor jouw instituut of esthetische kliniek, vul onderstaand je gegevens even in of stuur ons alvast een mailtje.

Onze productlijnen

319101 Acne Prone Skin Program.jpg
Dermatologisch

L'esprit Dermatologique

Meer lezen
308108 Cellular Purifying Programme.jpg
Natuurlijke Peel-off maskers

Cell Vitale Osmotic

316107 Peeling M4% G6% for Wrinkles.jpg
Peeling programma

High Performance Peelings

Meer lezen
200804-ANTIAGE PROGRAMME.jpg
Dagelijks in cabine

Daily Beauty Care

316101 Regeneration Absolue Treatment.jp
Cell regeneratie

Ligne de Régéneration Absolue

Meer lezen
Meer weten over Selvert Thermal in jouw instituut of esthetische kliniek?

Bedankt voor je interesse. We contacteren je spoedig.