Opleidingen en trainingen

Bij B Professional SkinXperts hebben we altijd veel belang gehecht aan opleiding. Professionele training en het verhogen van kennis bij al onze beauty professionals is zelfs verankerd in onze kernwaarden die wij als bedrijf voorstaan. 

Het spreekt dan ook voor zich dat wij blijven inzetten op het aanbieden van een gevarieerd online en fysiek opleidingenaanbod dat versterkend werkt voor elke beauty professional. Op deze pagina tref je alvast het overzicht van de komende opleidingen.

Voor wat de fysieke opleidingen betreft, wees er snel bij want we werken momenteel nog enkel met kleine groepen beperkt tot 12 mensen. Deze worden op een first come, first served basis toebedeeld.

 • Workshop: Verdien geld aan je sociale media !
  04 oct. à 10:00 – 16:30 UTC+2
  Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België
  Yesss !! de wereld is veranderd na Corona ! Nog nooit gingen mensen meer op digitale zoektocht naar producten en kochten ze ook in lokale webshops, via sociale media kanalen etc. Kan jouw digitale etalage dit aan? Beschik je over de nodige tools of ... Boek snel je plaats en verhoog je salesforce !
 • Starten met Celluma LED (starter class)
  06 oct. à 19:00 – 21:00
  Webinar
  Heb je net die geweldige unboxing van jouw Celluma LED toestel achter de rug maar heb je toch nog wat vragen over hoe je hem nu precies optimaal gebruikt in je instituut, dan is deze starter class zeker iets voor jou !
 • Selvert Thermal: Basistraining
  08 nov. à 09:30 – 17:00
  Mechelen, Rode-Kruisplein 1-4, 2800 Mechelen, België
  Een must follow voor iedereen die met Selvert Thermal aan de slag is of wil gaan. Je ontvangt ook een productenpakket twv 180 EUR dat direct inzetbaar is in jouw instituut.